Artikel tentang MULBERRY .. CUIT SINI

Thursday, February 4, 2010

Terengganu Jetrace World Challenge 2010

Perlancaran Revirgyn telah berlansung pada 28hb Januari yang lepas. Ramai kawan yang hadir dan artis yg ada bersama adalah Marsha AF dan Man Bai. Herman Tino turut menyanyikan lagi jinggle untuk produk kami.
2 hari lepas 6 rakan kami pergi ke Pulau Duyong untuk tajaan bersama pesta Jetski. 4 hari diorang disana. Hari ni dah masuk hari ke3m

Liputan oleh Karangkraf akan dibuat secara besar-besaran. Media TV3 juga buatliputan atas dan bawah majlis tu. Hari ni juga aku terpaksa ke Perak, Pulau Pinang, Kedah dan Perlis untuk edarkan barang pada stokis. Masing masing sibuk dengan rncangan masing-masing. Dikilang pulak proses pengeluaran terus berjalan lancar. Isnin nanti kami berkumpul untuk mendapatkan laporan dan bergegas pula untuk ke Jakarta untuk rundingan dengan wakil di sana. Doa kawan kawan untuk terus maju. InsyaAllah laporan akan saya berikan. Semoga dengan pengalaman ini semua kawan kawan akan dapat tahu dan berkongsi pendapat sekiranya ada rancangan serupa ini dimasa akan datang. Jumpa lagi .... Wakakakak!!!

1 comment:

ANAK PAK UTUH said...

Nak syer pengalaman memindahkan mulberi ke ladang..

Sila Klik http://pengeluarantanaman.blogspot.com/2010/02/masalah-memindahkan-mulberi-ke-ladang.html